maanantai 24. kesäkuuta 2013

JumpJumpJump!

Hei nyt meidänkin pihalta löytyy SE! Meidän lähes kaikilla naapureillakin on SE, mutta oma piti saada. Pari viikkoa ollaan nyt hypitty trampalla ja voi että on hauskaa! Yhtä pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Jos olet nainen, synnyttänyt yhden tai kenties useamman lapsen ja olet kokeillut trampoliinilla hyppimistä, tiedät luultavasti mistä puhun :).Trampoliinilla hyppiminen on muuten myös tosi tehokasta liikuntaa! Mietinkin tässä että saan helposti sen 30 min tehokasta hikiliikuntaa täyteen tämän uuden hyppyharrastuksen johdosta. 10 minuuttia siellä ja täällä you know. Tulisi tarpeeseen. En ole kerennyt harrastamaan mitään kunnon liikuntaa aikoihin mikä on tosi hölmöä; 37 -vuotiaan pitäisi jo ymmärtää että ei tästä enää nuorruta ;).

Me ostettiin tällainen Acon merkkinen 4,3 metrinen laitos. Naapurin kavereilla on sellainen ja tuntui tosi laadukkaalta, turvalliselta ja kestävältä joten kesälomarahat meni sitten siihen. Eiköhän noi pojat (ja mää) useamman vuoden tuolla kuntoile. Aconin myymälässä Tuusulassa kertoivat että nämä viedään käsistä, satuin soittamaan juuri oikeaan aikaan ja sain varattua sitten juuri tulleesta kuormasta yhden.

Niin, olen ennenkin joutunut syömään sanani ja pitkään vannoin etten mun puutarhaan tällaista halua. Mutta Jonsku mestarihyppijä sai mut kuitenkin harkitsemaan uudestaan ja hyvä niin. Onhan se sikakivaa!

Alla pompitaan vaihteeksi ihanissa Papuissa - sydän <3.


Ja mun poseeraushypyt - saattaa naapurit saada hyvät naurut. Hypittekö muuten itse trampalla vai onko se varattu vain lasten käyttöön?1 kommentti:

  1. Hauskoja kuvia! Ja tiedän niin mistä puhut tuossa postauksen alussa. :D Meiltä ei trampoliinia löydy eikä olisi tilaakaan, mutta kavereiden luona ollaan välillä kokeiltu.

    VastaaPoista