maanantai 3. kesäkuuta 2013

Fudismutsi

Vihdoin minustakin on tullut ihka aito soccer mom eli fudismutsi! Mä olen siis niin syntynyt seisomaan kentän laidalle huutamaan. "Ota se pallo, nyt maaliin päin, jee hyvä, nyt potkase se MAALIIN!".

Tänään oli fudiskoulun ensimmäinen turnauspäivä ja pienet pelaajat pääsivät testaamaan kevään aikana opittuja taitoja "aidossa tunnelmassa". Kentällä oli kuuma, mittari näytti +30 ja hikihän siinä tuli, ihan katsoessakin.

Mun pojista tulee varmaan kauheita narsisteja kun mun mielestä ne on kaikessa niin fantastisia. Joonatanin kohdalla tämä tietysti tällä hetkellä korostuu kun hän on jo niin iso ja osaa kaikkea, no, niin upeasti :). Jalkapallossa Jonsku on ottanut hurjia harppauksia kevään aikana. Jo pelkästään se, että pelaa isossa jengissä, on vaatinut harjoitusta. Enää ei olekaan isi tai äiti vastassa, jotka ehkä liiankin usein antavat pallon vieriä jalkojen välistä maaliin... vaan kentällä on oikeaa taisteluhenkeä. Tosin, kun kyse on 4-vuotiaista, vietiin palloa välillä väärään maaliin, taklattiin oman jengin poikia jne.

Nyt fudis jää kesätauolle ja me treenataan kotipihalla ahkerasti. Pojan kehityksen näkee siitäkin, että enää ei oikeasti tarvitse antaa niitä armomaaleja, vaan ihan sitä joutuu pinnistelemään että pysyy pojan perässä. Syksyllä tätä lisää!

Joonatan keskellä alun harjoituksissa

Tankkaustauko

Kohta alkaa matsi

Viime hetken ohjeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti