sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Jepun eka juhannus

Voi mikä ihana keskikesän juhla meillä olikaan! Tänä vuonna vietettiin oikein perinteistä juhannusta mökkeillen poikien mummun, papan ja isotädin ja sedän kanssa. Kuten muuallakin Suomessa, myös Hartolassa meitä hellittiin ihanalla auringonpaisteella koko juhannusaatto. 

Jesperin on isoveljensä nimennyt "Jepuksi" ja tämä olikin meidän Jepun eka juhannus.


Ei olla mökkeilty muutamaan vuoteen kovasti, mutta nyt Joonatanille löytyy jo niin paljon kivaa puuhaa  mökin pihapiiristä että luultavasti meitä näkyy Hartolan suunnalla nyt useammin! Joonatan on oikea vesipeto. Saunaan juostiin vasta kun huulet muuttuivat sinisiksi ja vuoronperään leikittiin krokotiilia ja haikalaa. Välillä mökillä vilahti myös merirosvo ja käväisipä yksi räppärikin kääntymässä! Jesperkin viihtyy paikassa kuin paikassa, hänestä on tullut oikea seuramies :).Välillä istuttiin Samin kanssa terassilla ihan rauhassa, upea fiilis :D. Ja hyvän ruoan ja seuran puolesta aattoilta venyi yömyöhään kuten kuuluukin. 
Jännitystä saatiin juhannuspäivänä kun päätetiin lähteä kovasta tuulesta huolimatta lasten kanssa veneilemään... Menomatka vastarannalle oli jo aika poukkoilua ja paluumatkalle kun lähdettiin oli tuuli yltynyt jo niin kovaksi että vene heittelehti isoissa mainingeissa ja vesi pärskyi veneeseen sisään ja jouduin Jesperin kanssa hyppäämään veneen pohjalle. Oli pakko kääntyä ja soittaa "pelastuspartio Bernard ja Bianca" paikalle. Onneksi mökiltä pääsee myös autolla! 

P.s. Pelkäämäni hyttysarmeija sai tuta uuden hyttyskarkottimen ja saatiin olla aivan rauhassa noilta pirulaisilta. Uskomatonta, parempi myöhään kuin ei milloinkaan mutta missä nämä vekottimet ovat olleet kaikki nämä kesät??? Jos teillä ei vielä ole niin tätä voin kokemuksesta suositella, löytyy kuulemma mm Prismasta alle 30 eurolla: ThermaCELL.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti