perjantai 26. huhtikuuta 2013

Vappu tulee - oletko valmis!

Mulla ei ole ainakaan simaa muhimassa, ou nou :). Miten teillä juhlistetaan vappua? Aattona vai päivänä, lasten kanssa vai ilman, kotioloissa vai piknikillä (jos sää sallii :)), vai onko vappu ihan turha juhla? Me ollaan useimmiten vietetty vappua ystävien kanssa. Ja onhan se vapun vietto hieman muuttunut lasten saannin jälkeen, enää ei kilistellä vappupäivänä Ulliksella eikä remuta pitkin keskustaa aattona...

Tänä vuonna saadaan aattona vieraaksi miehen veli perheineen, eli Hertta-serkku tulee Jonskun kanssa juhlimaan. Katsotaan mitä keksitään, mutta luulen että jotain hyvää kokkaillaan ja pari lasia viiniä kuuluu asiaan myös. Simaa ja munkkia tietysti! Vappupäivänä lähdetäänkin reissuun (toivottavasti!!!).

Kuinkas teillä pukeudutaan? Jotain juhlavampaa vai ihan tavista? Mä haluan juhlan kunniaksi yleensä laittautua vähän enemmän kuin normipäivänä mikä ei olekaan kovin vaikeaa, koska laittaudun normipäivänä hyvin hyvin minimaalisesti :) tyyliin farkut,  imetyspaita (plussaa jos löytyy vielä puhtaana), ripsari ja bb-voide, huulirasva, tukka ponnarille. Eli tosiaan, jos haluaa "laittautua" se ei paljon vaadi :D. Kotioloissa Jonsku viihtyy parhaiten pikkukalsareissa ja paidassa, jotain mun mielestä hienoja housuja on turha yrittää päälle paitsi jos on juhlat. Jesperille laitetaan vielä mitä äiti haluaa :).

Haluaisin muistuttaa että Coolkids.fi:ssä on vapun kunniaksi Vappuale -25% vaatteista, jotka valkkasin teemaan sopivaksi. Pahoittelut, että valikoima on kovin tyttövoittoista. Huomasin kun vaatteita valitsin, että poikien valikoimassa on enemmän sellaista perusvaatetta. Asia täytyy korjata heti kun teen seuraavia sisäänostoja! Alen saa kaupasta koodilla "Vappu".

Meillä on myös ilmaiset postikulut 1.5. asti, joten jos vappumekkoa ei vielä löydy niin maanantaina 29.4. ennen puoltapäivää tehdyt tilaukset pitäisi vielä keretä aatoksi perille.

Mä valkkasin kaupasta nämä:


Sekä pojalle tämä ihana Zebra CardieEi kommentteja:

Lähetä kommentti