lauantai 13. huhtikuuta 2013

PyöräilystäKuten huomaatte, kuvat eivät ole tältä päivältä, koska tänään on satanut KOKO päivän! Sehän ei meitä haittaa, lumi on sulanut silmissä. 

Me ollaan aloiteltu ilman apupyöriä harjoittelu ja ihan kivasti se Joonatanilta lähtikin käyntiin. Ei mikään yllätys, sen verran taitava on poika kaikissa liikuntaan liittyvässä. Mutta, huomasin heti, että harjoittelu onnistuu vain jos toinen aikuisista on kädet vapaana mukana, eli päivällä kun vaunut on mukana se ei onnistu. 


Päätinkin tilata Jonskulle uuden potkupyörän, koska se on aivan loistava menopeli. Vanha potkupyörä oli jäänyt jo aivan liian pieneksi, pari vuotta se onkin ollut kovassa käytössä. Nyt siis päästään pyörä-vaunulenkille keskellä päivääkin :) jee! Ja miten hieno pyörä meille saapuikaan! Jonsku sai valita itse värin ja hän valkkasi tämän Pikkusiilin uutuusvärin kullan


En voi kylliksi kehua tätä Puky-potkupyörää. Meillä tosiaan Joonatan aloitti 2,5 vuotiaana tuolla pienimmällä koolla ja nyt otettiin tuo isoin. Koko Tukholman vuosi pärjättiin pienellä, koska satulaa ja ohjaustankoa saa hyvin säädettyä. Mentiin ristiin rastiin Kungsholmenin rantoja ja Jonsku keräsi ihastelevia katseita :).

Jujuna tässä on se, että lapsen tasapaino kehittyy ja sitten voi siirtyä suoraan tavalliseen polkupyörään, siis suoraan ilman apupyöriä. Mun mielestä nää toimii loistavasti toisiaan tukevasti vaikka pyöräillä osaisikin. 

Meidän molemmat pyörät on tilattu Pikkusiilistä ja voin lämpimästi suositella sekä merkkiä että kauppaa! 

Onko teille potkupyöräily tuttua vai menettekö perinteisesti apupyörillä? 

p.s. se hullujen päivien pyöräilykypärä oli tietysti myynyt Jonskun kokoa loppuun ennenkuin kaupoille kerkesimme, mutta tämä kiva vihreä löytyi Stadiumista ja oli vielä edullisempi eli ei haitannut :) 

ja p.p.s. mun kokoa sitä kypärää kyllä löytyi ja sain ihanan valkoisen pottakypärän ja enää puuttuu vain se fillari! Tukholmassa mun ihana Kalkhoff lähti jonkun pitkäkyntisen mukaan joka oli tunnistanut tämän loistofillarin. 

Tässä vielä pari kuvaa pyöräretkeltä:2 kommenttia:

  1. Söpö pyöräilijä! Kivan värinen kypäräkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Mä oon jotenkin tykästynyt tänä keväänä tuohon kirkkaan vihreään. Jonskun vaatteissa se näkyykin, vaikka hänen oma lempivärinsä onkin aika yllättäen punainen.

      Poista