keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Jos en olisi

Havahduin siihen, että mun vanhan luokkakaverin lapsesta tuli juuri täysi-ikäinen. Oh my, ja minä vasta tässä vietän tätä ihanaa vauva-aikaa kuopuksen kanssa! Jessus sentään. Rupesin miettimään minkälainen mutsi minusta olisi tullut jos olisin 18 -vuotiaana saanut vauvan. Elämä olisi mennyt vähän erilailla. Ei välttämättä yhtään huonommin, mutta aivan varmasti erilailla.

En olisi lähtenyt lukion jälkeen Kuopion kautta Lontooseen opiskelemaan yliopistoon. Jos en olisi menny, en olisi päässyt Ulkoministeriön lehdistöosastolle harjoitteluun. Jos en olisi ollut siellä, en olisi päässyt opiskelujen jälkeen sinne vuodeksi lehdistöavustajaksi, en olisi kiinnostunut viestinnästä enkä lähtenyt Jyväskylään opiskelemaan viestintätieteiden maisteriksi. Jos en olisi lähtenyt, en olisi koskaan saanut sitä työtä missä olin aina viime vuoteen asti, jne... en olisi mitä olen tänä päivänä.

Tätä leikkiä vois leikkiä niin monilla jutuilla :) "jos en olisi lähtenyt silloin tyttöjen kanssa ulos rellestämään, en olisi tavannut nykyistä miestäni", jne.

Vaikka tollaset leikit on välillä hauskoja, ehkä järkevämpää onkin miettiä missä on nyt ja onko tyytyväinen elämäänsä, voisiko jotain muuttaa nyt kun mennyttä ei voi, miten elää seuraava päivä ja minne tähdätä seuraavan viiden vuoden kuluttua. Ja muistaa ihan vaan elää tässä hetkessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti