keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Mitä tänään tehtäisiin?

Tänään herättiin taas kamalan kylmään ja tuuliseen aamuun. Ajattelin että nyt on pakko keksiä jotain sisätekemistä että saa edes yhden päivän viettää sisätiloissa. Heureka!

Tarkoitus oli, että vauva nukkuisi päikkärit vaunussa, ja mä saisin Jonskun kanssa tutkia näyttelyä ja vempaimia. Ei nukkunut. Joten "tutkittiin" vempaimia vauva sylissä, vaunuja kätevästi toisella kädellä ohjaten (ja välillä kuvaten). Iso kiitos Heurekan oppaalle, joka huomasi tuskamme ja tuli opastamaan Jonskua vempainten käytössä.


Toinen harmitus oli, että vauvan kanssa ei voinut mennä katsomaan planetaarioelokuvia. Tie tähtiin ja Löytöretki avaruuteen jäivät siis seuraavaan kertaan. Jonsku olisi varmasti tykännyt.

Body Worlds oli aika kova. Jonskua kiinnosti kauheasti vaikka mietin oliko poika vähän nuori sinne. Äiti mikä toi on? Keuhkot. Äiti mikä TOI on? Sydän. Äiti, kato, TISSIT! Joo niinpäs on. Mulle kivoin osa näyttelyä oli sikiön kehitys 5 rv eteenpäin, aina 36 viikkoon asti. Voi mikä pieni katkarapu se aluksi onkaan :).Kahvilassa syötiin kevyet eväät 18 eurolla, ei mitään halpaa. Kahvilan setä kyllä kantoi meidän tarjottimen pöytään, siitä iso kiitos :).

Tästä nyt näytti tulleen tällainen miniarvio ja toteanpa vielä loppuun että paikka on kiva vähän isomman lapsen kanssa. Mä vien Jonskun uudestaan puolen vuoden kuluttua ihan kaksistaan niin saadaan enemmän irti. 36 euron reissu kokonaisuudessaan, tällä hetkellä not worth it.

Kyllä me jatkossa tehdään ennemmin retkiä Luonnontieteelliseen jos jotain extraa halutaan, se on hieno ja kiinnostava neljävuotiaallekin. Kunhan ilma vähän lämpenee niin retket tehdään kyllä suurimmaksi osaksi ihan tuohon lähimetsään.

P.s. eikö ole ihana toi Mini Rodinin papukaijapaita? Siitä tuli Jonskun lemppari heti ensinäkemältä. Poitsu ei tykkää paksuista collegeista ja tää on sellasta tosi kevyttä matskua. Kesällä varmasti ihana :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti