torstai 28. maaliskuuta 2013

Ihana kamala välikausiTämä ihana kevätaurinko on aiheuttanut sen, että meidän perhe on lähes muuttanut ulos (isiä lukuunottamatta, joka valitettavasti joutuu käymään päivittäin toimistolla). Kevät ja sulava lumi, sekä ne ihanat vesilammikot tuovat mukanaan ihania uusia puuhia pikkumiehelle. Lapio kulkee mukana kun etsimme mahdollisia purontekopaikkoja läheltä ja vähän kauempaakin. Valtavat lumikasat taas takaavat sen, että luonnon omia liukumäkiä riittää vielä pitkään. Pienin mies kuorsaa vaunuissa mukana kolmekin tuntia putkeen.

Toppahaalari kävi pesussa ja toivotaan ettei sitä enää keväällä 2013 tarvita! Nää alkukevään säät on kyllä hieman haasteellisia pukeutumisen suhteen. Aamulla on kylmä ja usein tuulee, mutta auringossa on lämmin tai jopa kuuma keskipäivällä. Aamulla vesilammikot on jäässä, mutta iltapäivään mennessä sulaneet taas vedeksi. Jos tässä pitäisi esikoinen viedä hoitoon, olisi kyllä pähkäilemistä että missä kamoissa hän aamu -ja iltapäivän ulkoilisi.

Mä olen ulkoiluvaatteissa luottanut popin vaatteisiin jo 4 vuotta, eli Jonskuhan on nyt 4 :). Tänä keväänä mennään vielä samoissa kuin viime syksynä, eli näin alkukeväästä paksumpi takki ja kuorihousut ja takki tietysti kevenee kunhan vielä vähän lämpenee.

Mä en millään viitsi vetää ulkovaatteiden päälle kuravaatteita, vaikka iltapäivällä noi leikit sen ehkä oikeesti vaatisikin. Tai sitten ei, sen verran hyvin noi kuorihousut pitää myös vettä, että jollei nyt ihan lätäkössä istu niin hyvin on riittäneet. Mä en todellakaan kaipaa vielä uutta kerrosta puettavaksi!!! Oikeesti. Eikä Jonskukaan.

Arskat Jonsku valkkasi Lindexiltä ja meiltä löytyikin sopivan värinen Geggamojan pipo! Tää ohuempi pipo olikin jo ihan tarpeeksi tuolla auringossa, fleecevuoria kyllä tarvitaan vielä iltaulkoilussa. Arskoista sen verran, että hinta-laatusuhde näissä laseissa on tosi hyvä, ja nää on tarpeeksi isot ja aika makeetkin :) mun mielestä ainakin.Entäs kengät? Aamulla kengiksi gore-tex Vikingit ja iltapäivästä Nokian vuorelliset kumpparit. Pysyy varpaat kuivina.

No entäs pieni sitten? Hän kuorsaa vielä toppahaalarissa aamulla ja iltapäivällä villapuku alla ja kevyttoppa päällä, mutta siitä kohta lisää :). Mietinnässä on, tarvitaanko windfleece pukua tai välikausihaalaria vielä tänä keväänä.

Kyllä me keväästä tykätään, kovasti! Vaikka ne kunnon kurakelit on vasta edessä. Ei se haittaa, kunnon kuteilla siitä selvitään ja jollain kierolla tavalla mä nautin nähdä likaisia kuraisia vaatteita. Niissä jotenkin kiteytyy se miten paljon kivaa puuhattavaa luonnosta löytyy.

2 kommenttia:

 1. Löysin vasta blogisi ja heti oli pakko alkaa lukijaksi! Kuullostaa niin omalta arjelta 11/09 ja 09/12 syntyneiden veljesten kanssa. :) on tämä kevät kyllä ihana kaikessa valossaan. Hetki sitten uloslähtö oli kaikille pakkopullaa, mutta nyt ulos rynnätään niin usein, kuin mahdollista..

  Jos haluat, käy kurkkaamassa meidän touhuja: kaplanaslan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Kaisa ja kiva kun jätit kommenttia! Sulla myös kiva blogi ja todella, aika samanlaista menoa tuntuu olevan teilläkin :) Nyt tää väsynyt mutsi lähtee katsomaan Greyn Anatomian ja sit nukkumaan. Huh mikä päivä :)

   Poista