torstai 6. maaliskuuta 2014

Meidän koti

Mä en ole paljon postaillut sisustukseen tai meidän kotiin liittyviä juttuja, koska meillä on aina niin sekaista päivällä :) ja illalla päivittäisen raivauksen jälkeen on jo pimeää ja silloinhan ei ole hyvä kuvata mitään. Mutta tänään on molemmat pojat hoidossa mun äidillä ja kotikin suht siisti kun ei ole ollut täällä kukaan sotkemassa niin sain näpsättyä muutamia kuvia kodistamme. Boonuksena jaksoi aurinkokin paistella muutaman tunnin!

En ole todellakaan himosisustaja, ollaan koitettu saada omasta kodista valoisa ja viihtyisä, siinä lyhyesti meidän sisustusinspiraatio :).

Muutettiin tähän nykyiseen kotiimme Tukholman vuoden jälkeen noin 1,5 vuotta sitten. Tähän 2007 rakennettuun omakotitaloon teimme vaan vähän maalaushommia, eli alakerran seinät ja katto saivat raikkaan valkoisen pinnan. Yläkerrassa tapetoimme ja maalasimme toistaiseksi vain lastenhuoneet, loput tehdään kun jaksetaan.

Meillä on 160 neliötä kahdessa kerroksessa ja kodissamme tykästyimme suuresti pohjaratkaisuun, jossa makkarit ovat kaikki yläkerrassa ja alakerrassa on paljon avointa tilaa.

Suuret kotiin liittyvät projektit ovatkin toistaiseksi ulkona. Syksyn aikana rakennutimme ison autotalli- ja varastotilan pihalle, joka on viimeistelyä vaille. Seuraavaksi pitäisi aloittaa pihan uudistus. Tilasimme pihasuunnitelman ja nyt pitäisi kilpailuttaa muutamia tahoja toteuttamaan suunnitelmaa. Halusimme pihaan cottage garden tyyliä ja suunnitelmasta löytyykin yli 40 eri kasvilajia :). Olen itse innokas puutarhanhoitaja ja näkisin mielelläni että osallistuisin pihan kunnostukseen, mutta taitaa olla niin että kesä tulee menemään vähän erilaisissa merkeissä uuden vauvan kanssa ja kolmen lapsen hoitamiseen totuttelussa.

Liityin myös sisustusyhteisö Styleroomiin, siellä on kiva käydä kurkkimassa toisten koteihin ja saada inspiraatiota omaan sisustukseen. Mut löytää nimellä Inka_makeetmuksut. Onko tuttu palvelu ja jos olet liittynyt niin vinkkaa mulle!1 kommentti:

  1. Kauniita kuvia teidän kodista, ihanan aurinkoisia : ) Ja tuo eka kukkakuva on niin nätti, ihan korttimatskua!

    VastaaPoista