perjantai 28. maaliskuuta 2014

Coolkidsin pop-up Pallokala Poks:issa 29.3.-5.4.

Onkos teille jo ennästään tuttu ihana pieni lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden itsepalvelukirppis Pallokala Poks Pikku-Huopalahdessa? Jos et vielä ole pistäytynyt niin voin suositella lämpimästi! Itse olen myynyt vanhoja lastenvaatteita hyvällä menekillä ja tehnyt aivan valtavan hyviä löytöjä lapsille (ja itselle, muodossa imetys -ja äitiysvaatteet). Kaikki myytävät vaatteet ja tarvikkeet ovat olleet ihan huippukamaa ja täältä löytyy myös paljon merkkivaatteita. 

Viimeistään huomenna lauantaina kannattaa suunnata Pallokala Poksiin sillä pidän siellä viikon verran pop-up kauppaa jossa myyn kauppani Coolkids.fi lastenvaatteita poistohinnoin. Mukaan on tulossa ainakin Geggamojan kesävaatteita sekä pipoja, Maxomorran pyjamia, Filemon Kid ja Raida sekä muutama kappale viimekauden Mini Rodinia. Kaikki hyvillä aleilla tietysti :). Tyhjennän varastoja tulevaa äitiyslomaa ajatellen.

Tässä muutama kuva mukaan lähtevistä vaatteista.
Pallokala Poks löytyy Helsingistä osoitteesta Tilkankatu 15 ja aukioloajat ovat:

ma10:00 - 19:00
ti10:00 - 17:00
ke10:00 - 15:00
to - pe10:00 - 17:00
la10:00 - 14:00 
Facebookista Pallokalan löydät täältä, kannattaa liittyä jos haluaa vaikka etukäteen nähdä mitä juuri nyt on myynnissä. Paikan omistaja laittaa paljon kuvia myynnissä olevista tuotteista ja vastaa kyselyihin. 

Coolkids.fi paikalla 29.3.- 5.4. Poikkea käymään!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti