tiistai 25. helmikuuta 2014

Liikunnalliset synttärijuhlinnat

Meillä vietettiin viikonloppuna Joonatanin 5-v. synttäreitä ja olimme ekaa kertaa ulkoistaneet koko homman, paitsi tarjoilut tein kyllä itse. Juhliin kutsuttiin 7 Joonatanin tämän hetken tärkeintä kaveria, niin kerhosta kuin muualtakin ja ne vietettiin Pompit liikuntakeskuksessa.


Synttärisankari trampalla
Ryhmäkuva :)

Pompit on meille muutenkin tuttu paikka, koska käymme siellä pari kertaa viikossa muutenkin temppujumppailemassa. Tilat ovat ihan mahtavat; ilmavat ja siistit ja siellä on tilaa juosta ja harjoitella ihan oikeita telinevoikkajuttua. Tykättiin tästä ideasta, että ensin lapsille ohjattua liikuntaa ja sen jälkeen herkuttelua. Sopi meidän Joonatanin tyyliin :). Kaikilla oli hauskaa ja me vanhemmat päästiin helpolla kun katettiin ohjatun jumpan aikana herkut pöytään ja juhlien jälkeen kerättiin pois ja palatiin oman kodin rauhaan.

Pompitin synttäritarjoukseen kuuluu ohjattu jumppa tunnin ajan ja sen jälkeen tunnin hetkutteluhetki, jonne vanhemmat tuovat tarjottavat itse.

Meidän tarjoiluihin kuului:
- Riisimurokarkit - ohje täällä
- Suklaakakku vaniljajäätelön ja strösseleiden kanssa - ohje täällä
- Angry birds -karkkeja
- poppareita
- kolmioleipiä currykalkkunaleike täytteellä
- limua ja mehua

Hirveä sokerihumalahan tästä tuli päälle, mutta en halua olla se tylsä vanhempi joka tarjoilee lastensynttäreillä dippiä ja porkkanatikkuja (muistan itse nimittäin edelleen sen kerran kun lapsena sellaisilla synttäreillä olin, vain 30 vuotta myöhemmin :)).

Syömisen jälkeen jäi vielä aikaa ilmapallotaisteluihin ja sitten olikin aika lopetella juhlat. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti