sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Sunnuntaipäivän tunnelmia

Voi miten mahtava aloitus sunnuntaipäivälle olikaan lähteä metsäretkelle ystävien kanssa. Meitä olikin kunnon poppoo, kuusi aikuista ja seitsemän lasta. Meidän ei tarvinnut lähteä lähimetsää kauemmas, heti tuosta takapihalta alkaa ihanat ulkoilumaastot. Kaksi ja puoli tuntia hurahti nopeasti ja yhdessä päätettiin tehdä uusi retki ihan pian! Ja saattaa olla että samoilla kallioilla grillaillaan myös vappuna :). Nyt kaikki vaatteet haisee savulle. Pojat kävi jo kylvyssä, mä en vielä kerennyt kun laitoin huomisen ruoat valmiiksi. Uunissa makaronilaatikko ja hellalla suppilovahvero-soija bolognese (kiitos Chokochili tästä ihanasta reseptistä!). Pesukone linkoaa ja astianpesukone hyrisee. Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää alkavaa viikkoa!

P.s. huomenaamulla vien täydennystä Pallokala Poksiin, mukaan lähtee nyt myös Mói:n paitoja ja leggareita. Toivottavasti pääset poikkeamaan alkavan viikon aikana!1 kommentti:

  1. Hei kivat kuvat retkestä! Mulle tuli nyt kyllä kauhee luontokuume. Kattelin jo kaikkia kivoja paikkoja, joissa voisi kevään ja kesän aikana retkeillä. Lemmenlaaksossa täytyy ainakin päästä käymään sitten, kun valkovuokot kukkii, siellä on silloin niin kaunista...

    VastaaPoista