keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Meidän Mini Rodinin lempparit: camo ja panda

Ah, vihdoin saadaan uutta syysvaatetta kauppoihin ja ihania mallistoja on monelta vaatemerkiltä jo tullutkin ja lisää on tulossa. Tänään saatiin Mini Rodinin ensimmäiset syksyn ja talven -13 vaatteet kauppoihin ja uskon, että pingviinien ympärillä oli aikamoista säpinää tänään :).

Pingviinikuosi on todella söpö, mutta yllättäen omaksi suosikiksi nousi tämä beige camo-kuosi. Jos tuota camo-mekkoa saisi aikuisten kokoa niin mulle tulisi se aivan ehdottomasti! Nappasin heti pari kuvaa camo-paidasta meidän pienen päällä ja seuraksi laitoin toisen oman suosikkini panda-pipon. Toisen puolen panda on tummansininen ja toisen mintunvihreä. Täytyy sanoa, että vaikka Rodinin kuvat ovat muuten olleet aina onnistuneita ja välittäneet aika todellisen kuvan vaatteesta, on tässä pandapipon vihreässä värissä menty ihan pieleen. Tuotekuvan ruohonvihreä, lähes neonvihreä väri on aika karsea, mutta todellisuudessa väri on tosi suloinen mintunvihreä ja samaa sävymaailmaa tuon camokuosin kanssa muuten. Mii laik! Mintunvihreä on ollut mulla tämän kesän ykkösjuttu muutenkin, löytyy haalaria ja converseja ym. Ehkä näistä kuvista välittyy paremmin tuo väri.


Drop 2 vaatteita tulee sitten elokuun loppupuolella. En itsekään tiedä vielä tuleeko paljon odotettua heppa-kuosia jo seuraavassa erässä, mutta se lienee yksi odotetuimmista kuoseista kyseiseltä merkiltä.

Coolkidsin valikoimaan voit käydä tutustumassa täällä. Seuraavassa erässä paljon lisää ihanaa - ilmoittelen facebookissa kun se päivä koittaa. Ja hei, nyt voit tilata vaikka vain yhden tuotteen, sillä postikulut malliston saapumisen kunniaksi 0 eur koko viikon eli 7.8. asti! Pinguja jäi vielä hyvin jäljelle vaikka kuhina kävikin :)

p.s. otsikko on tietysti väärin, sen pitäisi olla "Minun Mini Rodinin lempparit" :) Pojilla, erityiseen tuolla 9-kuukautisella kun ei niin selkeitä mielipiteitä näissä vaatejutuissa vielä ole.
3 kommenttia:

  1. IHana pikkuinen siellä, mä kans lämpeen tolle Camolle. Mikä pipon koko sun pojallasi?

    VastaaPoista
  2. Kiitti :). Pipon koko 44/46 on just passeli ainakin nyt 9kk pojalla. En testannut kyllä seuraavaa kokoa että kuinka paljon siihen olis eroa.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva kyllä tuo camo-kuosi näissä sisävaatteissakin :). Noita ei taidettu monessa suomalaisessa kaupassa myydäkään? Kiva, että Coolkidsissä on, pitääpä tsekata josko meillekin päätyisi.. ;)

    VastaaPoista