tiistai 13. elokuuta 2013

Geggamojat päälle ja puistoon

Elokuu on siitä ihana kuukausi, että silloin ilmassa on silloin tällöin jo pieni syksyn tuntu. Mä rakastan syksyä! Kesäkin on ihana, mutta joskus vähän stressaava kun haluaa tehdä ja mennä ja tulla, koko ajan. Kesävaatteetkin jo vähän kyllästyttää.

Tänään oli päivällä kyllä aika lämmintäkin, mutta tunsin silti juuri sopivasti ilman viilenneen että sain laittaa Jepulle päälle tämän ihanan Geggamojan haalarin, jota olin jemmaillut jo.. no aika pitkään ;). Ja Joonatan itse halusi laittaa samisvaatetta joten kaivettiin pitkän tauon jälkeen myös hänelle Geggamojan velourtakki esiin.Käväistiin vaihteeksi keskustassa puistossa, siellä on ihanat pehmeät päällysteet maassa johon voi pikkuisenkin päästää liikkumaan ilman että joutuu kaivelemaan kiviä ja hiekkaa suusta. Eikä tämä velourasu ehkä olisi paras muutenkaan hiekkaan ;).

Onko muita syksyn rakastajia kuulolla ja entäpä Geggamoja? Mietin tässä kuumeisesti otanko Geggamojaa vielä keväälle valikoimiin. Itse pidän kovasti näistä tosi laadukkaista raitavaatteista, mutta onhan niillä tietysti hintaa. Raitapipoja pidän varmasti valikoimissa, mutta entä muuta?

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään myös kovasti syksystä! Ja Geggamojasta. :D Syksyssä on ihanaa raikas ilma, kuulaat aamut ja myös sateet. Geggamojassa viehättää sopiva yksinkertaisuus, kivat leikkaukset ja huippulaatu. Toivon, että Coolkidsistä saisi jatkossakin Geggamojalta ainakin pipoja, collegehousuja ja huppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli kommentista! Tänään onkin saatu sadetta :) ja kyllä, vaihteeksi sekin on kivaa! Kyllä mä luulen että Geggamojaa pidän mallistossa, on se senverran ihana kuitenkin.

      Poista