torstai 18. heinäkuuta 2013

Go Stockholm! Loma Tukholmassa

We had a fabulous holiday in Stockholm and I can still agree with myself that this city is perfect for a family holiday! We had sunshine six days and only one rainy day. I suppose we were lucky in that sense and it gave us more options in terms of what to see and how. We love going to places by foot and although we did use public transport I think it was still nice to have our own car with us. And btw the Ferrari below is not ours :). I can warmly recommend renting from airbnb.com and this is what we rented: https://www.airbnb.fi/rooms/1247603.

Loma Tukholmassa takana, ja voin edelleen olla itseni kanssa samaa mieltä siinä että kaupunki on ihan paras lapsiperheiden lomakohde! Tällä kertaa asiaan vaikutti tietysti myös se, että saimme auringonpaistetta 6/7 päivistä. Vain yhtenä päivänä satoi, ja isommat pojat pääsivät silloin ratikkamuseoon ja minä Jepun kanssa valokuvanäyttelyihin Fotografiskaan. Oli kyllä niin mukava seuralainen minulla, ts hän nukkui tyytyväisenä vaunuissa :).

Jälleen kerran voin suositella asunnon vuokraamista hotellihuoneen sijaan. Olimme tällaisessa asunnossa Södermalmilla: https://www.airbnb.fi/rooms/1247603 ja kaikki sujui oikein jouhevasti. Jonskusta oli kivaa kun sai leikkiä uusilla leluilla, löytyihän sieltä Brion junaratakin (suosikki). Metrolla matkustettiin vain muutama kerta, bussilla useammin. Ja paljon käveltiin; Phil&Tedsit oli taas kovassa käytössä. Meillä oli myös auto mukana, ja kyllähän silläkin jonkin verran liikuttiin. Toi Ferrari tuossa alakuvassa ei muuten ole meidän :). Mutta kyllä oli paljon hienoja autoja liikkeellä, riitti Jonskulle ihasteltavaa.

Tukholman puistot, Junibacken ja ruoka saavat tällä kertaa oman postauksen, tuli niin paljon kivoja kuviakin otettua!


Parveke iltahämärässä. Meiltä löytyy samoja valoja terassilta mutta kirkkailla (värittömillä) lampuilla.

Leluja sai lainata.


Kävelyllä meidän lähellä. Bongailtiin paljon hienoja autoja.

Ja meidän oma menopeli :)

Kulman takaa asunnosta löytyi tämä ihanuus.

Näkymä parvekkeelta siirtolapuutarhaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti