sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Coming soon: Maxomorra fall 2013

Here's a little sneak peek to what's in Maxomorra's fall 2013 range also available in Coolkids during July. 

Maxomorra is a Swedish childrens' clothing brand. The brand represents the "everyday wear" line of my store. The clothes are durable, organic and have fun prints that cover bodys, t-shirts, tunics, hoodies, rompersuits, onepieces, pyjamas etc complemented with jeans and leggings and some accessories. I love the fun prints and so does my son! This car-print is going to be a big hit for boys such as my 4-year old :). Myself, I love the foxes and apples. The cats print will be so cute on little girls. Btw, Maxomorra is not the only brand with fox-prints this fall ;). Maxomorra's newest range will be in stores, also in Coolkids, during July. 

What do you think of these prints?

Apples cardigan/hoodie . I love the pink and brown combination!

Foxes foxes foxes - lovely autumn colours!

Cars roper - what can I say :) cars will be cars

Cars shirt and hat - love the red details on this shirt!

Cute cats

Ruotsalainen Maxomorra edustaa mun kaupassa sitä kaikista eniten käytetyintä perusvaatekategoriaa. Tykkään näistä Maxomorran ihanista printeistä ja ne ovat olleet myös lapsen lempparivaatteita! Vihreää krokotiilipaitaa käytettiin niin pitkään ja hartaasti että kun se vihdoin jäi pieneksi, oli se jo ihan kulunut ja virttynyt :). Vaikka hyvin merkin vaatteet kestävätkin kulutusta.

Maxomorran vaatteet ovat suurimmaksi osaksi luomupuuvillaisia ja GOTS sertifikoituja. GOTS (Global Organic Textile Standard) -sertifikaattihan tarkoittaa sitä, että koko tuotantoprosessin täytyy noudattaa tiettyjä ekologisuuden ja eettisyyden mittareita luonnonmukaisesti viljellystä raaka-aineesta aina lopulliseen tuotteeseen asti. Tämä kattaa siis myös mm tehtaiden työntekijöiden työolot. 

Vaaterangeen kuuluvat printeissä t-paidat, tunikat, hupparit, pipot, rompersuitet, pyjamat, onepiecet ym ja sitten on vielä yksivärisitä leggareita, housuja ja farkkuja. Mallistoja tulee neljä vuodessa ja uutuutena ovat ulkovaatteet. 

Maxomorran vaatteet saapuvat heinäkuun aikana ja tässä muutama kuva syksyn vaatteista! Autoprintti oli tietysti ehdoton, mun autopoika tulee rakastamaan tätä kuosia,  veikkaan tätä yhdeksi Jonskun lempparivaatteista syksylle. Kettukuosi on todella söpö tytölle ja pojalle ja kettuja on muuten yhdellä toisellakin ruotsalaisella merkillä syksyn mallistossa ;). Ketut ovat siis aika in tänä syksynä. Tuleekohan niistä uusi "pöllö"? 

2 kommenttia:

  1. Mä en osaa sanoa ketuista mitään, mutta muhun tuntuu kolahtavan tämän syksyn mallistosta omenat... vaikka niitä on toki nähty jo aiemminkin, mutta nyt natsaa värit kohdilleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä ompuista, toi pinkki ja ruskea on tosi kiva yhdessä!

      Poista