tiistai 23. heinäkuuta 2013

Vaihtoehtoinen ohjelma Tukholmaan

Jos jollain on vielä Tukholman risteily edessä kesälle tai syksylle niin voisin suositella vaihtoehtoista päiväohjelmaa. Suunnatkaa Vasastanin kaupunginosaan viettämään ihana päivä puistossa ja kaupoilla pois keskustan tungoksesta.

Otatte metrossa vihreän linjan St Eriksplanille. Heti metron vierestä löytyy ihana lastenvaatekauppa Unibarn. Mekin vietettiin Vasastanissa yksi iltapäivä Tukholman reissulla ja tänne tietysti poikettiin. En voinut vastustaa paria ale-löytöä... Indikidual trikoot ja Bobo Choses paita -50% ja oikeat koot jäljellä Joonatanille, kuin luodut toisilleen vai mitä!


Littlephant -mukit on tosi söpöjä!Sen jälkeen tien toiselta puolelta löytyykin ihana Vasaparken jossa yksi meidän ruotsinvuoden lempparileikkipuistoista.

Jepu

Jepu ja isi

Puistosta löytyy kiipeilyseinä...

...trampoliineja...


...liukumäkiä ja kukkuloita...

... ja vaikka mitä :)
Vasaparkenin läheltä löytyy paljon kivoja ravintoloita, yksi meidän suosikeista on Primo CiaoCiao, joka tulee eteen kadun oikealla puolella kuin kävelee puiston ohi Odengatania pitkin (Odenplanin metroaseman ihan vieressä). Täältä saa hyvää pizzaa ainakin ja terassilla tarkenee pitkälle syksyyn jolloin terassia lämmitetään lampuilla ja ylleen voi kietaista myös viltin. Alla koitin ottaa kuvaa terassitunnelmasta ja tietysti pizzasta.Jos vielä jää aikaa, ravintolan vieressä on Åhlens tavaratalo joka on vähän pienempi mutta oikein hyvä ja jossa myös hyvä lastenosasto.

Joo kyllä tuolla saa koko päivän helposti vietettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti