maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kevään väreissä

Kyllähän muiltakin valmistajilta kuin Shampoodle löytyy ihania värikkäitä vaatteita, yksi suosikeistani on Mini Rodini. Oranssin papukaijapaidan lisäksi tämä vihreä French Terry Zip Hoodie ja samaa väriä shortsit (French Terry Sweatshorts) on mun ja Joonatanin lemppareita. Shortsit meni mun kaupasta alta aikayksikön (enää muutama koko jäljellä), mutta tuota hupparia löytyy vielä kaikissa koissa!
Ihan tässä ruvettiin vaatteita testaamaan ihanassa kevään valossa, meillä on nimittäin Barcelonan matka varattuna huhtikuulle, jee! En teidä yhtään onko siellä jo kuinka lämmin silloin, mutta ehkä illaksi otan mukaan vielä kevyet pipot lapsille.

Me ollaan koko perhe käytetty Geggamojan pipoja koko talvi (pienintä miestä lukuunottamatta). Fleecevuoriset pipot on olleet aivan riittävät ihan niillä kylmilläkin kun on laittanut hupun päähän. Ja itse asiassa kätevät juuri siitä syystä, että näillä viimoilla on sitä huppua ollut pakko käyttää. Sinne ei olis kiva mitään isoa pipoa tunkeakaan.


Tämä kuvassa oleva pipo onkin jo keväisempää mallia, eli ilman fleeceä. Kun lämpötilat alkaa olemaan +10 ja yli, siirrytään varmaan pikkuhiljaa tähän malliin. Toisaalta tää on niin kevyt että tosiaan Barcelonaankin meinaan pipon pakata mukaan, jos on vaikka tuulista.

Mä mainostan vielä sen verraan, että mun verkkokaupassa on nyt ilmainen kuljetus ja kaikki pipot on alessa! klik, täältä kauppaan :)

4 kommenttia:

 1. Geggamoja pipot on kyllä ihan huippuja! Ja ihanaa kun keväällä tulee aina värejä! Hei, totta kai mainostat kauppaasi, voit mainostaa mielestäni useamminkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Geggamoja tuntuu olevan vähemmän tunnettu merkki Suomessa. Tukholmassa sitä näki paljon enemmän, just näitä raitapipoja varsinkin. Mä oon vaan tykännyt hirveesti tuosta merkistä.

   Poista
 2. Voi toi huppari on kyllä IHANA ja tosi kivasti sopii tuo pipo sen kanssa! :) Oliko niin ett noissa Geggamojan pipoissa on kaikissa ohut(?) fleecevuori? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huppari on kyllä ihan huippu! Geggamojan pipoissa on toisissa fleecevuori, joka on mun mielestä paksuhko, eli itse menin kovimmatkin pakkaset sellasella. Tässä kuvassa olevassa ei ole fleeceä, vaan on kaksinkertaista trikoota. Hyvin on siinä näin keväällä tarjennut paitsi jos on kova pohjoistuuli. Kaverin lapsella oli kypärämyssy tän ohuen alla talvella.

   Poista