keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jäälle tiemme vei

Sunnuntain tunnelmia, tällä kertaa kameran takana Sami.

Näin hienoja maisemia löytyy 10 min autoilun päässä meiltä kotoa! Ja ekaa kertaa tänä talvena sinne retkeilimme. Toiset käveli, toiset hiihti ja toiset nukkuivat tyytyväisinä kärryn alalokeroon piilotettuina.


Pakkasta oli muutamia asteita, mutta viima oli kova. En voi kyllin kehua mun toppatakkia, jonka vuosi sitten Tukholmasta ostin. Tämä Canada Goose on pitänyt mut lämpimänä paukkupakkasilla ja ihana iso huppu suojaa juuri siltä ikävältä viimalta. Vähän tämä arctic takki nauratti mua kyllä Tukholmassa (viime talvena KAIKILLA piti olla siellä sellainen). Kodista metroon, metrosta töihin, vaikka tässä takissa tarkenisi napajäätiköllä :). On ne ruottalaiset hassuja. Silti menin ja ostin samanlaisen.


Tänä talvena lähdin  mukaan Sorel-villitykseen. Ihan nämä on hyvät talvikengät olleet, vaikka aluksi tuntuikin että kävelis laskettelumonoilla. Sisko oli fiksu ja kokeili muita merkkejä ja löysi samantyyliset, mutta paljon sirommat kengät (kade).Joonatan on niin taitava hiihtäjä! Ja innokas vielä. Kumpa se into säilyisi.Joonatan on oman tiensä kulkija. Hiihtoladulta oli karattava läheiseen kaislikkoon. Siellä oli hauska seikkailla. 

Mä olen oppinut taas rakastamaan talvea. Juuri tällaista talvea, kun on pakkasta ja paljon lunta. Ihan kuin lapsuuteni talvet! Sitten voitaisiin hypätä kevään yli suoraan alkukesään, vaikka nyt heti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti