maanantai 20. tammikuuta 2014

Aikuisten matkalla Tukholmassa

Vietettiin viikonloppuna 10-v hääpäivää mieheni kanssa Tukholmassa. Mun äiti, joka hoitaa lapsia usein, tuli nytkin mieluusti lastenvahdiksi ja mun sisko tuli myös avuksi. Lapset niin nauttii mummin ja Ansku-tädin seurasta että meidät suorastaan ajettiin pihalle. 

Tuli taas mieleen miksi ei olla useammin tehty tällasia minilomia? Miten virkistynyt voi ihminen ollakaan kun pääsee puoleksitoista vuorokaudeksi täysin muihin maisemiin ja saa keskittyä vain itseensä (ja puolisoonsa!). Nää on niin tärkeitä hetkiä! Sitä niin jumittuu arjen pyöritykseen että ihan unohtaa että tällaistakin voi olla. 

Käytiin shoppailemassa, ja kerrankin tein ale-löytöjä vai itselleni, ja puolisolle :). Lapsille ei tuotu edes tuliaisia. Käytiin syömässä lauantaina kolme kertaa! Ensin lounaspizzalla, sitten Fotografiskassa "väliruoalla" (piti mennä vaan kahville mutta sillileivät olivat niin herkullisen houkuttelevia), sitten vielä illalla dinnerille ihanaan Libanonilaiseen ravintolaan. Libanonilainen meze on mun ehdottomia suosikkeja ja tätä ravintolaa voin suositella: Beirutcafe. Alla hyvin hämyinen kuva dinneriltä.Hotelliksi valikoitui Söderin MariaTorgetin vieressä oleva Rival Hotel. Myöskin erittäin lämpimät suosittelut! Ihana hotelli, aivan mahtava aamiainen!!! ja niin hiljainen huone sekä aah mukava sänky ja hyvät tyynyt. Alakerran baarissa oli hauskan näköinen meno, mutta itse emme sinne kuitenkaan jaksaneet. Ensi kerralla sitten!

Tukholma on vaan niin ihana! Vaikka ollaan reissailtu paljon, on Tukholma ihan kärjessä meidän lempipaikoista. Siihen kannattaa tutustua muutenkin kuin päiväristeilyn verran. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti