tiistai 2. heinäkuuta 2013

Osta kiva kisupaita satasella

Missä menee teillä raja mitä olette lastenvaatteista valmiita maksamaan? Tuli vaan mieleen kun kurkkasin yhden Italialaisen lastenvaateblogin kautta tällaista Anne Kurris mallistoa jossa lasten t-paidat maksavat 95eur ylöspäin. Lainaan tähän nyt heidän yhden kuvansa, koska mulle ainakaan ei Anna Kurris ollut ennästään tuttu. 


Onhan näitä muitakin kalliita designer-vaatteita lapsille, tämä nyt vaan osui silmään tänään. Ja siitä lähti ajatus että mitä itse maksaisin lastenvaatteesta. Mulla menee raja Mini Rodinissa :) ja niitäkin mielellään alesta tai omasta kaupasta.

4 kommenttia:

 1. No huh! Mulla raja kulkee muutamissa kympeissä per perusvaate. Ulkovaatteista tietysti enemmän. Kaikki mieluiten alesta, niin saa samalla rahalla enemmän :D Ja onhan tuo Anne Kurris paita nätti, mutta... ei kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin minäkin, ei kiitos :) Suomessa varmaan harvemmin ostetaan tällaista kamaa, tää olikin esitelty Italialaisessa blogissa.

   Poista
 2. Huh huh , kyllä joo välillä laadusta ja uniikista sekä tietty ekosta maksaa, mut ei maltaita , juuri joo rodinissa raja. Eihän tos oo mitään järkee!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä! Laadusta ja ekosta (ja uniikista) tuossa järjestyksessä minäkin maksan vähän enemmän mutta rajansa kaikella.

   Poista