tiistai 9. lokakuuta 2012

Big Mama, 7 viikkoa jäljellä

Tämän maman takista menee enää kaksi ylintä nappia kiinni, nipin napin. Liikkuminen hidastuu, kengännauhat on säädetty tarpeeksi löysiksi ettei niitä tarvitse nyprätä auki ja kiinni ja suurimman osan ajasta lampsin leopardi-kumppareissani. Ikeasta hommasin pitkän kenkälusikan. Huvittavaa ja niin ihanaa! Heräsin vasta siihen totuuteen että äitiystakki olisi ollut kuitenkin hyvä hankkia. Viitsiikö sitä enää hankkia, 7 viikkoa jäljellä, realistisesti pikkuinen voi syntyä jo 5-6 viikon kuluttua kun esikoinenkin tuli viikkoa etukäteen.

H&M:stä täydensin tänään kuitenkin mama-vaatteita ihan siitä syystä että en jaksaisi käyttää mitään muuta kuin leggingsejä/paksuja sukkiksia ja trikoohameita (ja niitä kumppareita). Tähän päälläni olevaan malliin tykästyin ja niitä minulla on kahden värisenä. Muita vaatteita en paljon enää tarvitsekaan. Farkut, vaikka kuinka mama-mallia, ei kiitos. Liian raskas materiaali.

Alla muhkea masu viikolla 33 ja ne lempparikumpparit.

2 kommenttia:

 1. Ihanat kumisaappaat, mistä olet löytänyt ne? Hienot ovat!

  Ja kateellisena katson mahakuvia (vaikka raskaana ollessani en pitänyt omastani niin paljon, kumma, miten aika kultaa muistot :))

  VastaaPoista
 2. Eiks vaan olekin :) Kiitos! Tilasin ne vuosi sitten Top Shopista.

  Mä tykkäsin vauvamahasta esikoisen kohdalla niin paljon, että ihan oikeasti surin kun jouduin siitä "luopumaan" :D. Nyt mä kaipaan erityisesti sitä, että pystyisin taas nukkumaan ihan missä asennossa tahansa.

  t. Inka

  VastaaPoista