maanantai 17. helmikuuta 2014

Elokuvista

Käytiin katsomassa Lego elokuva sunnuntaina Joonatanin ja Samin kanssa ja olihan se hauska! En tiedä kuinka paljon 4- vuotias (viikon päästä 5!) seurasi itse juonta, mutta makeita lego-juttujahan elokuva vilisi. Me valittiin 2D näytös koska syksyllä näkemämme Smurffit elokuva katsottiin 3D:nä ja se tuntui liian pelottavalta Joonatanille.

Minä jään kuitenkin enemmän odottamaan paria uutta lasten elokuvaa joista tuli trailerit ennen elokuvaa. Rio on ollut meillä tosi tykätty elokuva ja kakkososa on tulossa ihan pian teattereihin. Ja toinen on Hayao Miyazakin ohjaama elokuva Tuuli nousee. Japanilaisen animaatio-ohjaajan elokuvat ovat niin kauniita ja niissä on aina ihana tarina. Henkien kätkemä on varmaan tunnetuin hänen elokuvistaan. Uskon, että uusi Tuuli nousee on jälleen kerran ihana ja upea lämminhenkinen ja tunteita herättävä. En löytänyt vielä ikäsuositusta, mutta se lienee 7, joten neljä-viisivuotiaan kanssa sen voi hyvin katsoa. Tämä tulee teattereihin vasta huhtikuussa. Täältä löytyy lisää elokuvasta sekä traileri.

Kuva: Finnkinp
 Ennen huhtikuuta voisin suositella tutustumista muihin Miyazakin elokuviin. Joonatan on tykännyt Miyazakin elokuvasta Naapurini Totoro ja vaikka se on jo vuodelta 1988, siis tosi vanha ;) ja näyttää hyvin erilaiselta kuin esim Pixarin animaatiot, niin tässäkin tarina on kaunis ja koskettava. 

Kuva: http://www.imdb.com/

Välillä on ihana katsoa vähän hidastempoisempaa tarinaa. Suosittelen! Meillä on yhdessä katsomatta vielä Henkien kätkemä, täytyy laittaa se omalle listalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti