keskiviikko 28. elokuuta 2013

Mini Rodini drop 2 ja sovituskuvia

Mini Rodinin toinen syksyn erä on superihana! Heppapaita ja mekko ovat juuri niin ihanat kuin odotinkin. Kettucollege ja housut ovat supersuloiset (niistä kuvia myöhemmin). Lisäksi tämä alakuvissa näkyvä oranssi pipo on superihana (tahtoo itsellekin!). Takkeja ja pandahaalaria saapuu muutaman päivän kuluttua, mutta ne ovat jo saatavilla verkkokaupasta tänään klo 10.

Tässä pari kuvaa vaatteista jotka siirtyvät meidän kaappiin oman kaupan puolelta. Jonskulla päällä heppapaita ja Santiago Slim vintage wash -farkut kokoa 116/122. Farkuista otan kokoa pienemmät käyttöön. Pipo on kokoa 52/54 ja jos tykkää löysästä niin koko on hyvä (ja jos pojalle löytyy toinen pipo niin mä saan lainata :))). Alla myös pari sovituskuvaa sinisestä haalarista koossa 104/110 ja 116/122 Joonatanin 107cm päällä.

Kettucollegeasusta ja sen koosta sen verran, että Joonatanille (107cm) housuista parhaat oli 104/110 mutta paita voi olla 116/122. Samoin pieniä kokoja vertailin Jesperin vaatteisiin, ja niissä sama homma, housut voi olla kokoa pienempää kuin paita.
Ja haalarin sovituskuvat koko 104/110

Ja alla koossa 116/122. Vaikea päätös! Isompi koko on kyllä hurjan suuri, mutta entäs jos poika ottaa kasvuspurtin talvella? Toki tässä kuvassa ei ole niitä reiluja välivaatteita alla vaan ihan kevyt paita ja leggarit. Lisäksi olen kiristänyt vyötäröä aika runsaasti kiitos kiristysnauhan. Ilman kiristystä tämä suurempi  malli roikkuisi vielä enemmän.
Onneks haalarissa on kiristysnauha vyötäröllä. Heijastimia on myös aikaisempaa enemmän ja hupun karva on irrotettava kuin myös huppu.1 kommentti: