tiistai 3. syyskuuta 2013

Gugguu ja sovituskuvia/Trying on Gugguu

I've been sooo busy with all stuff related to Autumn (end of holidays, new routines, new hobbies you name it) that the only thing I'm posting is these posts where we try on new stuff that is arriving to Coolkids.fi. And here we go again! Below Gugguu, sale start tomorrow, September 4th!

Olen ollut arjen aloituksen sekä kaupan kanssa niin kiireinen, etten ole kerennyt postailemaan muuta kuin näitä meille saapuvien vaatteiden sovituskuvia. Ja tässä taas yksi sellainen ;). Gugguun saapumista olen odottanut todella innolla, sillä olen aivan myyty tälle merkille. Erityisesti Coolkidsiin huomenna myyntiin tulevat vaatteet ovat olleet meillä koko kesän jo testissä ja loistaviksi todettuja.

Käytännöllisiä, laadukkaita, raikkaita ja vähän erilaisia. Ainakin näillä sanoilla kuvailisin tätä merkkiä. Trikoohousuja haluan hehkuttaa vielä muutamalla lauseella. Gugguun trikoohousut ovat mielestäni parhaat meillä testatuista käyttöhousuista. Napakkaa materiaalia oleva trikoo, jossa polvet eivät ole vieläkään kovin kuluneet monen kuukauden käytön jälkeen. Testiryhmänä on toiminut tietysti Joonatan 4-v.,  autopoika, joka viettää puolet päivästä polvillaan autoilla tai junaradalla leikkien. Siispä, napakampaa kuin trikoot tai leggingsit, mutta, ohuemmat kuin mitkään collegehousut. Jotain juuri siltä väliltä. Täydelliset syksyn housut kuorihousujen alle :).

Kuvien jälkeen tarkempia tietoja siitä mitä kokoja kuvissa näkyy.








Alla vielä mustan kuvan tuotekuva, kun en kuvatessa huomannut että tärkeä yksityiskohta, eli vihreä vetskari ei näy omissa kuvissani ollenkaan.

Myös hihatonta toppia tulee ja mustia trikoohousuja sekä keltaista pipoa :)

Mikä koko: Alla Joonatanilla 107cm sovituksessa hupparit kokoa 110 (musta) ja 116 (keltainen), pipo M (musta) ja L (harmaa). Valkkaisin näistä huppareista koon 116, sillä hupparit saavat olla väljiä ja näin arvokasta vaatetta haluaa käyttää pitkään. Pipoista parempi oli L. Trikoohousuista molemmissa kuvissa koko 110. En tiedä, onko kesän käytössä olleet housut kutistuneet, mutta eroa pituudessa uusiin on peräti 4cm. Sisälahkeen pituudeksi mittasin uusiin 48,5 ja vanhoihin 46,5cm. Vyötärössä ei eroa: 26cm. Joonatan on hoikka poika ja kyllä tämä koko on hänelle hyvä. Lahkeissa on kuitenkin tuo 10cm resoriosuus jonka voi alussa kääntää. Tosi hoikalle samanpituiselle lapselle voisi jopa 100cm olla hyvä. Kuten kuvista huomaa, 110 koon housuissakin on hyvin kasvunvaraa :).

Kuvissa sekä keltaisesta hupparista ja harmaista housuista onkin hihansuut ja lahkeet kertaalleen käännetty.

4.9.alkaa myynti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti