keskiviikko 1. elokuuta 2012

Parhaat matkustusvaatteet

Olemme vuoden aikana reissanneet paljon Suomen ja Ruotsin väliä ja tehneet muutamia vähän pidempiäkin matkoja. Pisin lento lapsen kanssa on tosin vain 5 ja puoli tuntia, pidemmälle emme ole vielä jaksaneet. Niin, jaksaneet, koska ei koneessa olemista pienen aktiivisen pojan kanssa ihan lomailuksikaan voi kutsua :-). Ehkä sekin päivä koittaa (toivottavasti pian!) että lennähdämme New Yorkiin tai Miamiin lomalle, mukaan pyydetään varmasti lisäkäsiä.

Meillä on vakioasuna pojalla ollut väljät leggingsit ja t-paita, eli perusmeininki. Nämä Serendipity Organicsin leggarit sopivat mielestäni hyvin myös pojalle. Ne ovat 3/4 pituutta ja pehmeät sekä kevyet, eli täydelliset lentomatkalle! T-paita on Åhlensilta ja hattu Unibarnin Vasastanin liikkeestä. Näissä matkattiin Marbellaan.

Alla taas ollaan kentällä Aarrekidin mustissa leggareissa ja Zara Kids skeittipaidassa. Huomaa onnellinen hymy uusi Angry Bird kainalossa :-).Ja missä ikinä liikummekin, tämä Geggamojan college-takki kulkee varmasti mukana! Se sopii kaiken kanssa, on sopivan tiivis tuuliselle säälle, mutta kuitenkin tarpeeksi ohut pidettäväksi kesällä, eikä siinä ole huppua. Mun mielestä huppu on usein vaan tiellä, mutta saatan olla tässä täysin eri linjoilla enemmistön kanssa :-). Ja täytyy vielä kehua laatua, koska kymmenien ja taas kymmenien pesujen jälkeen näyttää edelleen uudelta.


Itse olen kuluvana kesänä syyllistynyt leggareiden ylikäyttöön :-). Ne on niin mukavat! Varsinkin nyt kasvavan mahan kanssa en voisi kuvitella laittavani lentokoneeseen jalkaani edes mammafarkkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti