maanantai 20. elokuuta 2012

Esittelyssä Fred's World by Green Cotton

Ajattelin esitellä muutamassa blogipostauksessa lastenvaatemerkkejä, joita minulla on myynnissä verkkokaupassani ja jotka ovat ehkä vähemmän tunnettuja Suomessa.

Ensimmäiseksi esittelen Tanskalaisen merkin Fred's World by Green Cotton. Sain tänään juuri vaatelähetyksen kyseiseltä merkiltä :), alla kuvia.

Fred’s World by Green Cotton noudattaa mottoa Fashion Rules. Tämä Tanskalainen vaatemerkki suunnittelee leikkisiä, kestäviä, värikkäitä ja muodikkaita lastenvaatteita, joiden materiaalina käytetään sertifioitua (GOTS) luomupuuvillaa. Vaatteet on valmistettu ekologisesti ja ilman myrkyllisiä kemikaaleja. 

Vaatteet tuntuvat hyvälaatuisilta, tämä traktoripaita on ollut kovassa käytössä Joonatanilla, yksi hänen lempparipaitojaan. Koko kesän käytön jälkeen paita on säilyttänyt muotonsa hyvin eikä venynyt mistään suunnasta. Värit ovat oransseja traktoreita lukuunottamatta säilyneet hyvin. Oranssi on haalistunut hieman.


Fred's World merkin takana on Tanskalainen vaatevalmistaja Novotex, joka on valmistanut ekologisia vaatteita jo vuodesta 1983.

Ja vielä pienenä detskuna nimestä: tanskankielinen sana fred tarkoittaa suomeksi rauhaa. Aika kiva!
Alla kuvia juuri coolkids.fi:hin saapuneista uutuuksista:

1. Vihreä fleece syksyn ulkoiluun

2. Tyttöjen valikoimaa:
- Cardigan, edessä napit
- Housut/pussihousut, lahkeessa resorit
- Pöllöhame
3. Poikien valikoimaa:
- Pitkähihainen paita, siniraidallisena
- Pitkähihainen paita kaupunki- ja työmaakone kuviolla
- Ulkoilufleece 4. Vauvoille kahta kuosia housujaMitäs pidätte? Olen itse kovin innoissani uutuuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti