sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mini rodinin hamstrausta

Pääsin viikonloppuna ensimmäistä kertaa mini rodinin outlettiin täällä Tukholmassa ja shoppailureissu olikin todella menestyksekäs. Tuli vähän hamstrattua, kun seuraavan kerran pääsen tänne ehkä vasta keväällä. Vaatteita oli tarjolla paljon ja erittäin edulliseen hintaan. Worth a visit I should say! Toisaalta, keväällä saan myös kauppaani coolkids.fi:hin uutta rodinia, joten roninin hamstraus ei liene sen jälkeen enää akuuttia :-).

Tämän lisäksi Shampoodlesta ostamani ale-tuotteet saapuivat edellisenä päivänä, joten pojan syksyn vaatevarasto alkaa olla kasassa! Uusia vaatteita tarvitaanki, poika on venähtänyt kesällä hirveästi! Ja huom, onnistuin löytämään organic cotton -vaatteita, lukuunottamatta muistaakseni farkkutakkia. Masuvauva sai myös jo pari omaa uutta vaatetta, toivottavasti en aiheuttanut huonoa onnea tällä toiminnalla... Onko muita taikauskoisia?

Alla kuva saaliista :-) Poikaa en saanut millään poseeraamaan uusissa kuteissa ja päivän lahjonnat oli jo käytetty johonkin ihan muuhun.

Joonatanin syksyn vaatteita kokoa 104/110

Ja vauvanvaatteita... Kunpa kaikki menisi hyvin loppuun asti! 

2 kommenttia:

  1. Ihania MR-löytöjä <3 Ja upea juttu, että Coolkidsiin tulee Mini Rodinia!

    Itsekin kirjoitan pikkuruista, mutta ihmeen paljon luettua blogia ja olen jonkin asteen Tukholma-hullu. Ihanainen serkkuni Jenni kertoi, että eräs hänenkin kavereistaan kirjoittaa blogia ja jopa asuu Tukholmassa. Vielä pöllöhupsutuksestani tietämättömänä meni vinkkaamaan mulle sun verkkokaupasta, josta bongasin pitkään himoitsemani Aarrekidin pöllöpaidan :)

    VastaaPoista
  2. Meillähän on siis paljon yhteistä :). Sen lisäksi, että olen myös hulluna Tukholmaan, olen saanut jonkinasteisen pöllökuumeen minäkin. Aluksi suunnittelin verkkokauppaa pelkästään pöllö-aiheisten tuotteiden ympärille! Tällä hetkellä onkin paljon tarjontaa, kuluvan vuoden aikana täällä Tukholmassa on ollut paljon pöllö-kamaa tarjolla. Kiva blogi sinulla, kävin heti lukemassa :) t. Inka/MakeetMuksut

    VastaaPoista