lauantai 3. toukokuuta 2014

Ihana retki

Tänään iltapäivällä lähdettiin retkelle Seurasaareen. Me ollaan aina tykätty merenrannasta ja jonkin aikaa asuttiinkin Lauttasaaressa. Nyt merenrannalle tehdään vaan retkiä ja joka kerta se on yhtä vaikuttavaa. Rantakalliot, raikas merituuli, kaislikko, lokit... oih. 







Pojille otettiin mukaan molemmille omat menopelit, vaikka minä se olisin varmaan eniten jotain pyörillä kulkevaa kaivannut alleni. Oli jo vaikea pysyä kahden pyöräilevän perässä! Seurasaaressa on tähän aikaan vuodesta mukavan rauhallista, ainoastaan pari kurrea meinasi häiritä meidän rauhaamme (mä ihan vähän pelkään noita ovelia pikku veijareita). Kesällä tietysti on kahvilat ja kioskit auki, se on ihan eri paikka silloin. Tänään oli kuitenkin ihan täydellinen päivä kävellä luonnon rauhassa ja nauttia auringosta (uhkaavat pilvet pysyivät vain taivaanrannassa!), ihastella valkovuokkoja ja rantakallioita. 




Jepulle ostettiin pari päivää sitten tämä Smart-Trike ja pikkuherra onkin viihtynyt sen selässä juuri niin hyvin kuin uskalsin toivoa. Tällä on kevyt käydä kävelyllä ja kärrätä pikkuinen vaikka lähipuistoon. Rattaisiin meneminen kun on vähän taistelun takana, eikä musta sellaiseen taisteluun tämän mahan kanssa juuri ole. 



Retken jälkeen haettiin vielä Helsingin parhaasta Nepalilaisesta Mountainista ruoat mukaan ja tehtiin yllätysvisiitti mun siskon ja miehensä luokse Töölöön. Lapset olivat innoissaan ja aika riehakkaina tästä vierailusta ja jätettiin jälkeemme ainakin likaiset ikkunalasit - autoja kun oli niin hauska katsella leveillä ikkunalaudoilla :). Kiitos vaan siskolle joka paimensi lapsukaisia niin me saimme nautiskella Nepalilaiset rauhassa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti