torstai 16. elokuuta 2012

Pöllöjä, siilejä ja elefantteja!

Vauvanvaatetta ja tarviketta on kyllä muistaakseni varastossa muutama laatikko, mutta... halusin silti tilata uudelle tulokkaallekin "oman" äitiyspakkauksen. Minua innosti myös uuden äitiyspakkauksen uusi ilme: "Äitiyspakkauksesta löytyy nyt designia"(katso video linkistä).

Pöllöjä, siilejä ja elefantteja! Me like!
Alla omia suosikkejani uudesta laatikosta:

Ihana siilimakuupussi

Ihana väri, ihanat pöllöt!


Onnea tuovat söpöt elefantit ja poikamainen väri sopivat meille!
Kuvat lainattu Kelan sivulta, Annika Söderblom c Kela. Katso uuden äitiyspakkauksen sisältö täältä (Kela.fi)

Muita kivoja havaintoja pakkauksesta ovat mm. kestovaippa, joka näyttää nyt paremmalta kuin 2009 vuoden pakkauksen mukana meille tullut Imse Vimse -vaippa. Kokeilin tuota hirvittävää kestovaippaa silloin ja kestovaippainnostus tyrehtyi siihe. Kunnes sain ystävältäni testiin ihanat Bumgenius -vaipat. Niitä meillä käytetään uudenkin vauvan kanssa! Ja hei, jymyuudistus: äitiyspakkaukseen on lisätty sukkahousut :D.

Kelan mukaan uutta äitiyspakkausta aletaan jakaa loka-marraskuun vaihteessa. Nyt jään siis jännittämään tuleeko postissa pöllöjä ja elefantteja!

1 kommentti:

  1. Voi, tuo siilimakuupussi on ihana ... ja hei, pöllöjä äitiyspakkauksessa ♥. Mä en viime syksynä ottanut meidän Siisselille tuota äitiyspakkausta, koska siinä ei ollut pöllöjä. Keräsin itse 'pakkauksen' ja hyvin pärjättiin silläkin.

    VastaaPoista