perjantai 11. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja vanhat kujeetVuoden alussa, kuten niin monena vuonna tätä ennenkin, olen luvannut kuntoilla enemmän, syödä vähemmän herkkuja ja siinä sivussa laihtua pari kiloa. Tänä vuonna erona on se, että laihtua tosiaan pitäisi. Nämä raskauskilot eivät näytä lähtevän kätevästi imettämällä vaan tosiaan on lähdettävä ladulle ja jätettävä karkkipussit kauppaan.

Sanoista teoiksi, kyllästyin löllyvään olotilaan jo joulun välipäivänä. Se olotila, kun on vaan syönyt ja ollut ja suihkussa käyty ties milloin... Kun löytää itsensä tällaisesta tilanteesta niin lähtee vaikka -10 asteen pakkasessa talven ekalle hiihtolenkille. Vähän se otti koville mutta niin kai sen on tarkoituskin.

Karkkipussi on sittemmin vaihtunut tähän ihanaan Clipperin lakritsi-teehen. Tää on melkein yhtä hyvää kuin aito kama - puhun siis lakritsista (kunhan laittaa paljon hujanaa). Sen kanssa sitten nakerran Pirkan vaniljarinkeleitä. Hahaa, ei nyt sentäs!  :D En nyt ihan tähän tyydy ja viikonloppuna aion kyllä herkutella. Ja kappas, tänään onkin jo perjantai! Siis tänään vaihtuu teekuppi lasilliseen punaista, aah.


2 kommenttia:

  1. Onnea projektiin. :) Mullakaan kilot ei todellakaan lähde imettämällä. Ja kotona ollessa tulee naposteltua ja mässäiltyä ja hupsis, vaaka näyttääkin ihan liikaa... Täällä siis myös suunnitteilla terveellisempi ruokavalio ja enemmän liikuntaa, mutta herkkuja unohtamatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnea sinnekin :). Ja herkkuja ei kannata unohtaa, elämä on liian lyhyt sellaiseen!

      Poista