lauantai 26. tammikuuta 2013

Matkakuumetta

Kauheesti tekis mieli lähteä reissuun tässä keväällä ja paljon ollaan pohdittu ja mietitty eri vaihtoehtoja. Vaihtoehtoja tällä hetkellä Tukholma, Lontoo, Barcelona, Malaga. Pidemmälle lentomatkalle en vielä halua lasten kanssa lähteä. Muuten joku ihana lämmin kohde kiinnostais kyllä eniten.

Kohteiden hyviä ja huonoja puolia:
- Tukholma: helppo, kiva, tuttu ja paljon kivoja kohteita lasten kanssa. Lähellä - iso plus.
- Lontoo: ikuinen suosikkikohde, tuttu opiskeluajoilta, lasten kanssa ei olla vielä käyty, ihania puistoja. Mutta, liikkuminen haasteellisempaa, metrossa vaunujen kanssa aika horroria, kallis...
- Barcelona: vähän lämpösempää, auringon mahdollisuus suurempi, ihana ruoka, paljon nähtävää
- Malaga, tai ehkä siitä siirtyminen jonnekin Fuengirolan suuntaan. Lämpöisempää, voi olla jo yli 20 asteen lämpöjäkin, helppo, mutta siellä ollaan oltu jo kahtena keväänä sekä viime kesänä.

Ja kesän matkaakin pitäisi alkaa suunnittelemaan. Päätettiin lähteä Gotlantiin, jossa käytiin viime kesänäkin, kirjoitin siitä pienen jutun silloin tänne. Meillä oli niin hurjan hauskaa silloin ja lasten kanssa Gotlanti on ihan huippukohde. Samalla pysähdytään Tukholmaan ja käydään kesäjutut läpi eli Skanssen, Gröna Lund, leikkipuistot sekä moikataan kavereita tietysti.

Katsotaan kunhan ristiäiset on vietetty viikon kuluttua josko päästäisiin suunnittelussa eteenpäin :). Voi käydä niinkin ettei keväällä vielä jakseta lähteä minnekään, vauvan kanssa kotona on vaan helpompaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti