maanantai 19. toukokuuta 2014

Uusia Papuja lapselle ja äidille

Vaikka aloitin viikko sitten äitiysloman, en malttanut kuitenkaan olla tilaamatta pientä erää uusia ihania Papun vaatteita kauppaani, onhan tämä oma lempimerkkini! Olen haltioissani siitä, että tässä mallistossa on myös naisten kokoja, tuo huppari on nimittäin niin hyvä että se on aivan pakko saada :). Mulla on tuo huppari harmaana ja se on ollut mun suosikkivaate siitä lähtien kun sen sain. Hupparin kaveriksi tilasin raitaleggareita, lasten ja aikuisten koossa sekä raitapipoja. Tuo kauden printtikuosi on myös niin suloinen, mutta jouduin pitämään kukkaron nyörit tiukalla ja tekemään sitten valinnan joko/tai ja tällä kertaa raita sekä musta huppari voittivat.

Tässä pari kuvaa vaatteista jotka saapuvat ihan pian kauppaan.Tuttua Papua mielestäni!

Jos tämä vaatemerkki ei ole ennästään tuttu niin tässä vielä muutamia faktoja. Papu on suomalainen yritys ja vaatteet on suomalaista suunnittelua ja valmistus tapahtuu osin Suomessa lähituotantona ja osin suomalaisen yrityksen tehtaalla Portugalissa. Yrityksestä kerrotaan tuotannon perustana olevan yhteistyö, läpinäkyvyys, vastuullisuus ja positiivinen meininki. Kaikkea mitä Coolkids.fi:kin kannattaa. I like!!

4 kommenttia:

 1. Ihania! Onko tietoa koska aikuisten vaatteet saapuvat?

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä niin ihania! Mutta pettymysten pettymys, kuulin juuri että aikuisten vaatteita saadaankin vasta syksyllä. Miten malttaa odottaa!!

  VastaaPoista
 3. Tuleeko silloin aikuisten huppareita?

  VastaaPoista
 4. Tuuli, näin mulle kerrottiin, että uusi erä aikuisten kokoja tulee syksyllä - siis samoja joita nyt oli hyvin rajoitetusti saatavilla. Siis myös huppareita. Koitan tehdä tilauksen sitten mahdollisimman nopeasti että saan Coolkidsiin näitä aikusten kokoja myös.

  VastaaPoista