keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Babyshowerit ja masukuva rv 36

Mun ystävät, ihan parhaita! Sain viettää sunnuntaina yllätysbabyshowereita ihanan kesäisen piknikin merkeissä. Meillä on ollut tapana järkätä tässä lähimmässä ystäväpiirissäni kaikille vauvajuhlat, mutta en ollut oikeastaan ajatellut että näin kolmannen lapsen kohdalla välttämättä tätä traditiota tapahtuisi, ja olin kyllä liikuttunut ja niin onnellinen tästä yllätyksestä! Mies oli mukana juonessa enkä oikeasti arvannut tätä ollenkaan.

Mun ystävät oli valmistaneet ihanat eväät piknikille: katkarapupiirakkaa, fetasalaattia, patonkia, juustoa, suklaata, mansikoita, täydellistä! Perinteisiä vauvanvaatteita ja tarvikkeita ei näin kolmannen vauvan kohdalla paketista ilmestynyt ja hyvä niin, vaan tämä äiti pääsee kuumakivihierontaan heti kun vauvamahaa ei ole.

Tässä sitä mennään jo raskausviikolla 37, joten ei haittaisi vaikka parin viikon kuluttua jo vauva syntyisikin. Olo on vähän jo raskas ja välillä vähän kivulias kun vauva ottaa tilaa ja potkii ilmeisesti joitain arkoja sisäelimiä (!!). Mä en myöskään malta odottaa että saan tavata meidän uuden pikku J:n! Miltähän se näyttää? Kaksi ensimmäistä kun ovat mun mielestä ihan eri näköiset. Parin viikon päästä mulla olisi synttärit, pikkupaketti olisi kiva synttärilahja :).

Tässä muutamia kännykällä näpsittyjä kuvia mun juhlista. Olen jo aika valmiin näköinen vai mitä ;). Ready to pop, niin sanotusti.1 kommentti:

  1. Oli kyllä kiva kun päästiin pitämään kesän eka piknikki ja samalla saatiin ihailla sun masua : ) Mutta arvaas mikä unohtui? Olis voinu pistää taas arvauskilpailun pystyyn että koska kaveri syntyy. Eikä vieläkään ole liian myöhäistä!

    VastaaPoista