torstai 24. huhtikuuta 2014

Mökkeilyfiiliksiä raskausviikolla 33

Pääsiäislomaa oli ihanat neljä päivää ja lähdettiin mökille muutamaksi päiväksi rentoutumaan. On se vaan ihanaa päästä välillä pois kotiympyröistä, täällä kun riittää aina tekemistä. Mökillä taas saa ottaa rennommin ja kun appivanhemmat olivat paikalla myös, saatiin herkulliset ruoat ja saunan lämmitykset vielä kaiken päälle, oi ihanaa! Niin, ja olihan ihanat ilmatkin.


Joonatan on niin kova uimari, että järveen oli pakko päästä saunasta, hrrr. Vesi oli noin +5 asteista. Itse en kyllä uskaltautunut. Jäi siis isin tehtäväksi mennä mukaan järveen ottamaan tämä vesipeto kiinni. Olihan hän edellisellä mökkikerralla vaatinut päästä mukaan myös avantoon ja samalla reissulla oli plumpsahtanut myös vaatteet päällä laiturilta veteen.


En tiedä uskallanko enää tämän jälkeen lähteäkään mökille vai onko seuraavalla kerralla sitten jo kolme lasta takapenkillä, hui! Raskausviikkoja on nyt 32+jotain ja Jesperhän syntyi viikolla 33+6... Vaikka mökiltä on vain parin tunnin matka Helsinkiin niin ei nyt ehkä siltikään kiinnostaisi herätä keskellä metsää lapsivesien menoon.Lähetettiin kokonainen laivasto kaarnalaivoja matkaan.

Jepu haluaa myös veteen!

Tänään mulla onkin vapaapäivä, eli molemmat pojat pääsivät mummille hoitoon, joten ajattelin laittaa vauvanvaatteet järjestykseen ja ehkä ajella käymään Aarrekidin outletissä. Aurinkoista päivää kaikille!1 kommentti:

  1. Hurja vesipeto teillä :D Ja niin ihania mökkimaisemia!

    VastaaPoista