perjantai 28. kesäkuuta 2013

Juhlista ja juhlapukeutumisesta

Käytiin onnittelemassa ihanaa kummityttöämme, joka täytti 7-vuotta. Hän aloittaa siis koulun syksyllä. Nyt on ihan pakko vähän kliseisesti voivotella, että miten siitä on tullut jo noin iso, vastahan me käytiin Kättärillä häntä katsomassa, vastasyntyneenä pallerona. Hän oli läheisimmän ystäväpiirimme eka vauva ja joutunut tai saanut näyttää tietä muille ihanille lapsosille joita tähän samaiseen ystäväpiiriin olemme saaneet jo seitsemän P:n jälkeen. Syksyllä syntyy yhdeksäs!

Juhlapukeutumisesta sitten. Pääsin vihdoin pukemaan Jonskulle jalkaan nämä MR:n ihanat kesähousut. Mun mielestä pojille on vaikeaa löytää "rentoja mutta siistejä vähän hienompia kuin arjessa" tyylisiä housuja. Mutta nämä on juuri sellaiset! Viime kesänä ostin yhdet chinot, mutta käytettiin niitä varmaan kerran. Nää on täydelliset tällasiin  "jotain vähän parempaa muttei liian hienoa"tilanteisiin :). Kyllä tytöille taitaa olla enemmän valikoimaa näihin tilanteisiin. Mutta ei se mitään, riittää kun löytää yhdet hyvät :).Ihana suussasulava juustokakku digestive-pohjalla. Nam, tän resptin mä haluun!

P.S. Paitaa ja housuja vielä muutamaa kokoa jäljellä kaupassa - ja alessa vielä ;).

2 kommenttia:

  1. Onpa söpöt pökät! Meillä on esikoisella näköjään samat kengät, on kyllä ihan huiput helppoudellaan ja ulkonäölläänkin. Meillä ei oikeastaan oo juhlahousuja erikseen.. Just ostin hm:ltä vaaleanharmaat perus joustavat kapeat strechfarkut, jotka ajattelin pukea esikoiselle meidän hääjuhliin. :) kunhan vaan on siistit.. ja kyllä, hirveää kiirettä pitävät kasvamisellaan noi lapsoset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, teillä on juhlat siis tiedossa! Ihanaa! Noi kengät on ihan huiput, pitäis löytää kokoa isommat, nää jää vielä kesän aikana pieneksi meillä. Sairaan helpot ja kivan näköset myös, käy kaiken kanssa :)

      Poista