tiistai 25. kesäkuuta 2013

Introducing: Mói

Toinen Coolkidsin uusista merkeistä syksyllä on ihana Mói. Kuten muutkin Coolkidsin vaatemerkit, myös tämä uusi Skandinaavinen merkki panostaa laatuun ja ekologisuuteen. Vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta ja ne ovat todella pehmeitä ja laadukkaita. Ja mikä tärkeintä, tosi makeita! Mä tykkään siitä, että näitä mustan ja harmaan sävyjä on tosi helppo yhdistellä melkein minkä kanssa vaan ja mekkoja lukuunottamatta mallisto on tyyliltään unisex.

The second new brand for Coolkids during Autumn 2013 is Scandinavian Mói. I'm extremely happy to be one of the retailers in Finland to have Mói in my collection. This brand is so cool and funky and it stands for the same ecological values as do Coolkids. It's all organic and you can really feel the softness in these clothes.

Check out few samples of what's coming to Coolkids in August:

Mitä pidätte ja onko Mói ennästään tuttu merkki? Itse ihastuin tuohon ekan kuvan huppariin (pieni hupparifetissi täällä hei vaan) ja tää vika kuva on ihan Joonatanin näköinen.

What do you think and are you familiar with the brand previously? Myself, I love the hoodie at the top picture (hoodie fetish here we go, hehe) and the last picture is made for my boy Joonatan.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Meillä ei ole tätä merkkiä ollut, mutta jossain nettikaupassa olen kyllä katsellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kanssa kovasti, en vaan kaupantätinä vaan muutenkin! Uusi merkkihän tämä vielä on, ei varmaan monella ole vielä kaapissaan. Käsittääkseni tämä on vasta heidän toinen mallistonsa.

   Poista
 2. Oi, mä ihastuin tuohon ekan kuvan huppariin ja mustiin housuihin! Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttävät ja minä ihastuin myös tuohon ekan kuvan vaatteisiin. :)

  VastaaPoista
 4. Moi on tuttu ja laatu on kestänyt hyvänä pesusta pesuun. Mitoitus vastaa hyvin käyttäjän ikää. Perustrikoona ihanaa.

  VastaaPoista