torstai 6. joulukuuta 2012

Pakko saada!

Mulle tulee joskus obsessioita joistain tavaroista joita haluaisin. Nämä päähänpinttymät ovat tosi vaikeita karistaa ja saatan netistä etsiä kauankin jotain tiettyä asiaa. Tällä kertaa se on maja pojalle. Haluaisin pojalleni majan tai tiipiin, joka olisi myös hieno näin sisustusmielessäkin. Syksyn hän on leikkinyt Ikean suuressa pahvilaatikossa, johon leikkasimme ikkunat :D. Se sai nyt lähteä.

Bongasin tämän ihanan tiipii-ohjeen Kotivinkistä, mutta koska sen tekisi? Ja eihän mulla ole edes ompelukonetta (pitkään kytenyt haaveeni on kylläkin ostaa sellainen). Mutta tässä vaiheessa suurin ongelma olisi todellakin osaamisen puute, pakko myöntää. Onnistuin mokaamaan verhojen ompelussakin vuosi sitten, mutta onneksi taitava äitini onnistui pelastamaan verhot.


Eilen bongasin Alexandalexa:n sivuilta) toisen kivan tiipiin:


Mutta 170 euroa tästä, enpä usko.

Pinterestissä on ajoittain ollut ihania DIY ideoita mutta jotenkin tuo Kotivinkin tiipii näyttää vaan niin ihanalta. Tästä tulisi aivan upea joululahja. Sinne voisi ehkä mahtua poika jopa nukkumaan (!) pienen patjan kanssa. Kyllä, pakko se on saada. Nyt soittamaan äidille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti