lauantai 17. marraskuuta 2012

Neljä viikkoa vauva-arkea

Neljä viikkoa tuli tänään täyteen perheen pienimmälle. Hän on ollut kovin tyytyväinen vauva (kop kop koputetaan puuta) ja elo tuntuu oikein hyvältä.

Teimme eilen päätöksen, että esikoinen lopettaa päivähoidossa, jossa oli ennen vauvan syntymää 4 päivää viikossa. Halusin tietoisesti jättää tämän päätöksen tekemisen näin myöhempään, jotta meillä olisi aikaa nähdä millainen uusi perheenjäsen on ja kuinka paljon itselläni olisi voimavaroja touhuta päivisin. Olemme hakeneet mukaan päiväkerhotoimintaan, jotta esikoiselle tulisi myös ikäistään seuraa. Muuten kun hoito tapahtuu usein mummoloissa.

Sitten ruoasta. Olen kiitollinen Kätilöopiston mahtaville sairaanhoitajille, jotka patistivat minut heti leikkauksen jälkeen aloittamaan käsin lypsämisen (inhoan sanaa lypsäminen - mutta sitähän se on). Imetys lähti sen ansiosta hyvin käyntiin, vaikka vauva olikin ensimmäisen viikon lastenosastolla ja harjoitteli imemistä vain satunnaisesti.

Luotettava ystäväni Aventin käsipumppu sanoi eilen itsensä irti - ikää olikin jo useita vuosia ja takana monta ruokittua suuta. Nyt testaamme sitten moottorikäyttöistä Spectraa. Alkuun tuli ikävä Aventia, mutta nyt alan päästä sinuiksi uuden koneen kanssa. Pumpattua maitoa tarvitaan kun mies tekee puolet yövuorosta, kiitos ihana mieheni!!!

Jos joku tänään vielä blogia lukee, laitan tänne vielä linkin Campadre -sivulle, jossa olivat Boob -tuotteet -50% alessa: http://campadre.fi/tipsa/876894

Itse tilasin kaksi imetyspaitaa ja toiseen paitaan samishaalarin ja pipon pojalle. Eikä ollut kallista! Ja kun imetysaika on ohi, laitan nämä sitten eteenpäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti