tiistai 16. lokakuuta 2012

33 + 2

Tänään neuvolassa kuunneltiin taas ihanat sydänäänet ja otettiin muut tärkeät mitat. Ilokseni huomasin, että painoa on nyt kokonaisuudessaan tullut (vain) 10kg, eli vähemmän kuin edellisessä raskaudessa tässä vaiheessa. Vaikka olen herkutellut ihan kiitettävästi, on perusruokavalio ollut ilmeisesti järkevämpi kuin vielä kolme vuotta sitten. Aamupuuro raejuuston ja sokerittoman mehukeiton kanssa on jäänne vuoden takaisesta fitfarm -kuurista. Samoin rahkavälipalat - eli vähän sokeria ja rasvaa, mutta paljon proteiinia. Näin raskaana ei tietysti voi jättää hiilareita pois, mutta joitain hyviä vinkkejä tuolta kuurilta ruokavaliooni jäi.

Vauva tuntuu neuvolantädin mukaan mahassa sellaiselta normikokoiselta, ei ainakaan kovin suurelta. Pieni peppu tuntuu vasemmassa yläreunassa ja pää on jo hyvin alhaalla. Huomaa kyllä, että vauvalla on jo vähän ahtaat tunnelmat kun varsinkin yöaikaan alkaa aivan vimmattu fudaaminen. Ihanaahan se vaan on, vaikka haittaa jo vähän yöunia...

Neuvolan jälkeen oli pakko käydä ostamassa muutamat ihan pienet vaatteet, vaikka kovasti jännitänkin meneekö kaikki hyvin loppuun asti. Jokatapauksessa, kaupungissamme on hieman huonosti lastenvaatekauppoja (to say the least!) mutta Lindexissä olikin suuri valikoima juuri näitä söpöjä 50cm vaatteita. Tällaiset lähti mukaan:

Ihan vois nukelle pukea, söpöö.

Ihania yksityiskohtia mm. nämä polvien paikat...

... ja tämä rintatasku :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti