keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Sissit sateessa


Ei ole tämä syksy ja talvi ollut helppoa täällä etelässä. Tuntuu että samaa harmaata on jatkunut jo syyskuusta lähtien! Ei se mitään, kun on hyvät varusteet ja kavereita joita treffata puistossa niin pientä tihkusadetta ei melkein edes huomaa. Paitsi että imurista on tullut sisustuselementti eteisen nurkkaan, pukeutumiseen menee puoli tuntia, puistosta sisääntulo se vasta oma juttunsa onkin ja kaikki välikausivaatteet eivät ole puhdasta päivää nähneet. En ole enää vaivautunut niitä edes pesemään kuin ihan harvakseltaan. Kurahousut suojaavat ja olenkin joutunut taipumaan niiden käyttöön vaikka normisyksynä en usein niitä vaivaudu pukemaan kun popin kuorihousut ovat itsessään jo niin hyvät, kestävät ja vedenpitävät.

Kun aamupäivällä ulkoilee pari tuntia ei iltapäivällä ole paineita uloslähdöstä, paitsi meidän perheessä koira on ulkoilutettava vielä iltaisin. Yleensä käymme iltapäivisin kaupassa, kirjastossa, postissa ja hoitelemme muita asioita.

Miten teidän perheessä toimitaan näillä keleillä? Jäättekö sisälle touhuamaan vai onko ulos mentävä säällä kuin säällä? Sisällä oleilusta meillä ei seinille hypi ainoastaan lapset :).


1 kommentti:

  1. No kyllä on tosiaan ollut talvi yhtä kurahousurumbaa. Toivotaan, että alkavalla viikolla ei tartte vetää kuriksia jalkaan kertaakaan! Pakkasennuste ainakin vaikuttaa lupaavalta. Meillä on viikonloppuaamuisin ulkoiltu oli sää mikä hyvänsä. Arkisin pojat ovat päiväkodissa ja silloin ulkoilu hoituu mukavasti siellä. :) Iltapäivisin ei olla juurikaan oltu pihalla, mut ehkä nyt tulee muutos kun lumi valaisee!

    VastaaPoista