torstai 14. helmikuuta 2013

Viesti Lauralta

Nyt mä tiedän mitä lastenhuoneisiin tehdään! Se remppa jota viimeviikolla aloittelin tapettien repimisellä siis... Jälleen kerran tuli viesti "korkeammalta taholta" Laura Ashley:n tarjouksen muodossa. Ystävänpäivän kunniaksi perinteisesti Laura Ashley lähettää (tai tuskin se Laura niitä viestejä itse lähettää) viestillä 20 euron arvoisen lahjakortin liikkeeseen. Siitäpä muistin, että edellisessä omassa kodissa oli Joonatanin huoneessa ihana merihenkinen tapetti. Siispä verkkokauppaan selailemaan: www.lauraashley.com/

Kun autot ovat nyt kovin juttu niin löysin englanninkielisestä verkkokaupasta (suomen verkkokauppa avautuu vasta 28.2. ) nämä vaihtoehdot:Soitto kauppaan ja selvisi, että minicooper -tapettia saa kuukauden odotuksella. Ei käy. Joten valinta oli helppo! Mies tuo tänään traktoritapettia mukanaan.

No, täytyyhän toiseenkin huoneeseen tapetti laittaa :). Toisesta lastenhuoneesta tulee poikien nukkumishuone ja sinne valkkasin tällaista tähtikuviota, eikö sovikin hienosti nukkumisteemaan (noi täplät on tuossa tähtiä):


Tulee sekin lahjakortti sitten käytettyä :D

Ja muuten, ei se siihen loppunut... Löytyi vielä tämä lakanasetti isommalle:


 Mutta voitteko kuvitella että sen hinta Suomessa on muistaakseni 130 euroa! Kun sen englantilaisessa kaupassa oli 41 puntaa eli noin 47 euroa. Laura ei tietysti toimita Suomeen kun täällä on oma sikakallis nettikauppa... Laitoinkin heti pyyntöä ystävälle Englantiin että voisiko hän jeesata tässä. Pliis! We'll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti