maanantai 24. syyskuuta 2012

Ihania uutuuksia Englannista!


Sain tänään lähetyksen Englannista. Sisällä oli ihania syksyvaatteita verkkokauppaani ja jotain lähti tietysti heti myös Joonatanin kaappiin! Ainakin "klainaripaita" (kuva alla) on varma suosikki autoja rakastavalle poitsulle. Toinen oma suosikkini oli lila hiirulaismekko harmaiden sukkahousujen kanssa, tästä myös kuva alla.
Frugi on Englantilainen lastenvaatemerkki, jonka vaatteet on valmistettu pehmeästä ja kestävästä luomupuuvillasta. Ihastuin itse merkkiin, sillä printit ja värit ovat hauskoja ja vähän erilaisia verrattuna esim. useisiin Skandinaavisiin kuoseihin. Lisäksi olen huomannut, että luomupuuvillasta valmistetut vaatteet kestävät tosi hyvin pesua ja pitävät värit sekä muodon pesusta toiseen.

Kuten kaikki edustamani merkit, on Frugi myös yritys, jonka tuotteet ovat ekologisia. Frugi valmistaa kaikki vaatteensa GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Sen lisäksi 1% Frugin liikevaihdosta menee hyväntekeväisyyteen. Frugin perustajat pyörittävät yritystään Cornwallissa, Englannissa.

Lue lisää Frugista: http://www.welovefrugi.com/

Kuvien kokonaisuudet sekä paljon muuta löydät verkkokaupastani: www.coolkids.fi ja tämän viikon kampanja onkin ilmainen kuljetus kaikkiin tilauksiin, joissa on mukana yksi tai useampi Frugin tuote! (Kaupassa tee tilaus normaalisti ja valitse lopussa postitustavaksi "Frugi -kampanja" jolloin postikulut ovat 0 euroa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti